Hírlevél

E-mail:


2011. július 10., vasárnap

Családtervezés

Maybe Baby mini mikroszkóp 1x
Ez egy olyan eszköz, mellyel nyomon követhető a női ciklus. Nincs
hőmérőzés, egyszerű és nagyon megbízható módszer, arra ha szeretne gyermeket, és arra is ha nem. Tökéletes módszer azoknak akik egyébként egészségesek, de mégsem sikerül a gyermekáldás. Azoknak akik nem akarnak gyermeket, de hormonális fogamzásgátlót nem akarnak szedni, meghatározhatóak azok a bizonyos termékeny napok, mikor különösen oda kell figyelni egyéb fogamzásgátló módszerekre (gumi, helyi eszköz), ha szexuális együttlétre kerül sor.
Egy rendszeres ciklusnál  ahol az eltelt napok, és a páfrányozottság is rendszeresen követhető, akkor a terhesség valószinűsége lecsökkenthető. De nem zárható ki teljesen. Olvassák el a lentebb lévő gyári tájékoztatót is!





Maybe Baby® mini mikroszkóp segítségével a nyálból meg lehet állapítani, hogy a női menstruációs ciklus során melyek a termékeny és terméketlen napok.
A törpemikroszkóp részei:
 
Használata:
Reggel fogmosás előtt, illetve napközben legalább három órával evés, ivás, vagy dohányzás után helyezzen egy csepp, buborékmentes nyálat a mikroszkóp nézőkéjének üvegfelszínére.

1. távolítsa el a borítást!
 
2. Húzza ki az optikát!
3. Egy tiszta ruhával puhán tisztítsa meg a mikroszkóp nézõkéjének üvegfelszínét!

4. Ujjbeggyel vigyen fel egy kevés buborékmentes nyálat az üvegfelszínre, és a megszáradáshoz 10-15 percre helyezze a nézőkét a sima felszínre.
5. Tolja ki a burkolatból (3) az optikát és vissza, és helyezze a mikroszkópot a szeme elé. Egyik kezének ujjával a gomb (4.1) segítségével kapcsolja be a világítást, és másik kézzel a nézõke egy részének (2.1) forgatásával állítsa élesre a képet.
 
Az ösztrogén hormon a termékeny napokon magasabb szintet ér el a vérben, ilyenkor a nyál sótartalma megemelkedik. A készülék kimutatja a nyálban lévő sót, amikor kristályosodik. A só "páfrány levél" mintát formáz. A Maybe Baby® mini mikroszkóp segítségével az alábbi három kép valamelyikét láthatja:
A kép (pontozott szerkezet)A menstruációs ciklus kezdetétõl a peteérés elõtti 3-4 napig, valamint a 2-3 nappal a peteéréstõl a következõ ciklus kezdetéig a felszáradt nyál mintázata PONTOZOTT SZERKEZETÛ, felismerhetõ minta nélkül. Ezek a TERMÉKETLEN NAPOK, amikor a terhesség nem következik be.

B/C kép (vegyes és páfrányos szerkezet)
A peteérést körülbelül 3-4 nappal megelõzõen a felszáradt nyálmintából, a pontozottság mellett páfrányág mintája kezd elõtûnni (B). A peteérés napján, a legfedettebb a PÁFRÁNY SZERKEZET (C). A következõ 2-3 nap során újra a VEGYES SZERKEZET (B) válik láthatóvá. Ez végig a TERMÉKENY NAPOK idõszaka, amikor ha szexuális kapcsolat létesült, akkor bekövetkezhet a terhesség.
Kinek ajánlott a Maybe Baby használata?
  • Azoknak a pároknak, akik gyermeket szeretnének Azoknak a pároknak, akik nem szeretnének gyermeket.
  • Azoknak a pároknak, akik szeretnének gyermeket, de problémáik vannak és szeretnék tudni, hogy mikor legvalószínűbb a fogamzás.
  • Azoknak a nőknek, akik nem tudnak vagy nem akarnak hormonális fogamzásgátló tablettát szedni.
  • Azoknak is ajánljuk, akik sterilitás miatt orvosi kezelés alatt állnak, mert a készülék segít a kezelés hatásosságának követésében.
A Maybe Baby használatával kapcsolatos fontos útmutatások:
A nyálelemzést befolyásolhatja: akut fertőzés, a szájüreg gyulladása, ételmaradék, alkohol, gyógyszerek, illetve dohányzás. Ne merítse a szerkezetet vízbe, védje a portól, nedvességtől és erős hőhatástól Étkezés után célszerű várni fél órát a vizsgálattal, hogy a táplálék az eredményt ne befolyásolja.

Oldalajánlások.: http://www.bioplaza.eoldal.hu/cikkek/csaladtervezes/

Nincsenek megjegyzések: